11-12 Under seawL'any 2013 la Biblioteca Pública Terra Baixa va iniciar el projecte adreçat als nens "Un viatge pel món", amb l'objectiu de donar a conèixer diferents àrees i cultures del món. Es va iniciar amb el Japó i, cap al començament de l'any 2015, es reprèn amb un nou viatge, aquest cop al Regne Unit.

Tal com es va fer amb el Japó, s'ambientarà la Sala Infantil, hi haurà activitats relacionades amb aquesta àrea geogràfica i s'hi exposarà material bibliogràfic i audiovisual. La novetat respecte al viatge al Japó és que, en aquest, la Biblioteca incorpora l'anglès en la seva Hora del Conte.

Per poder programar aquestes sessions, la Biblioteca obre les seves portes a totes aquelles empreses, entitats, associacions, acadèmies, professors particulars, etc. que utilitzin l'ensenyament de l'anglès en les seves activitats professionals i vulguin venir a realitzar una Hora del Conte en anglès a la biblioteca. D'aquesta manera, els nens i les nenes poden assistir a sessions en anglès i els professionals poden donar a conèixer els seus serveis. La Biblioteca facilitarà a tots aquells interessats l'ús de l'equipament amb un mínim de requisits. Els interessats es poden posar en contacte o bé anant a la biblioteca o bé a través del telèfon 977 66 21 18.

Com a prova pilot, el dissabte 8 de novembre de 2014 l'acadèmia Kids&Us va oferir una petita obra de teatre, en dues sessions, anomenada Under the sea, amb l'actriu Carme Jariod. La prova va ser tot un èxit: hi van assistir 160 nens i pares.



©2019 Ajuntament del Vendrell