01-15_programa_preparat_webL'EINA del Vendrell inicia el programa d'ocupació "Prepara't", d'assistent de celler per a persones aturades de llarga durada. Aquest programa té com a finalitat reorientar els participants cap a sectors professionals amb potencial de creixement. En aquest cas, es posa èmfasi en el sector vitivinícola.

Aquest programa està dirigit al col·lectiu de persones en situació d'atur de llarga durada que hagin esgotat la prestació per desocupació o el subsidi, si bé la participació en el programa sí és compatible amb la prestació econòmica de la renda mínima d'inserció (RMI) o del Pla Prepara.

Es tracta d'un programa innovador de suport a l'experiència pràctica que combina accions d'orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i adquisició d'experiència professional en empreses. La durada és de 15 mesos i, al llarg d'aquest temps, a més de les sessions d'orientació i tutories comentades, s'impartiran també tres mòduls formatius relacionats amb el sector específic:

- Curs de gestor de magatzem (200 hores)
- Curs d'atenció al client (50 hores)
- Curs de tast de vins (50 hores)

Un requisit imprescindible per participar en el programa és estar inscrit al SOC des del l'1 de gener del 2012 de manera ininterrompuda.



©2019 Ajuntament del Vendrell