El proper dimecres dia 21, a les 18 h, la Biblioteca Pública Terra Baixa acollirà una nova sessió de l'Hora del Conte. Sota el títol "Els autèntics superherois", anirà a càrrec de Maria Ramon, mestra jubilada amb molta experiència en el món de la narració. Explicarà la història del superheroi Pepo, qui té la missió d'ajudar però que, de vegades, i com li passa a tothom, també s'equivoca. Un interessant conte que forma part d'una campanya de sensibilització impulsada per Mans Unides.

D'altra banda, el divendres dia 23, a les 19 h, se celebrarà a la biblioteca l'acte de presentació del llibre "Cosas que importan", a càrrec de la psicòloga Jöelle Cervera, qui completarà l'acte amb la xerrada "Creixement personal: 10 punts per créixer interiorment".

Així mateix, i fins el 26 de març, es pot visitar al vestíbul de la biblioteca l'exposició "Dones d'Empresa". Organitzada per l'Institut Català de les Dones, es tracta d'una mostra amb la qual es vol contribuir a fer visibles les aportacions històriques de les dones a l'activitat empresarial de Catalunya, donant a conèixer les habilitats d'un conjunt d'empresàries que, cadascuna en el seu terreny, van desenvolupar les seves particulars formes de lideratge i van contribuir així a enriquir l'activitat econòmica del país.



©2019 Ajuntament del Vendrell