09-23_visita_conseller_puig05_webAvui a la tarda, el conseller d'Interior, Felip Puig, ha visitat el Vendrell per conèixer en persona les instal·lacions i els equips humans dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra que actuen en el nostre territori.

L'alcalde del Vendrell, Benet Jané, ha aprofitat la visita per agrair al conseller la voluntat política del Departament d'Interior per treballar estretament amb l'Ajuntament amb l'objectiu de lluitar contra el fenomen del top manta. Ahir mateix es va fer una roda de premsa en què es va fer una valoració positiva sobre l'actuació coordinada dels Mossos d'Esquadra i la Policia local de Vendrell que aquest estiu ha aconseguit eradicar la presència de venedors il·legals al passeig Marítim de Coma-ruga.

Per la seva part, Felip Puig, ha recordat que "no tindríem top manta si no tinguéssim compradors". En aquest sentit, el conseller ha explicat que cal continuar conscienciant la població perquè no compri al top manta i transmetre el missatge que aquesta activitat il·legal no contribueix a la bona marxa de l'economia del país.



©2019 Ajuntament del Vendrell