foto_fes_salut_platja_1wAquest divendres 5 d'agost va tenir lloc la quarta edició del "Fes salut a la platja", organitzat per la Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, amb gran èxit de públic. La jornada es va desenvolupar a Coma-ruga a partir de les cinc de la tarda, i va consistir en la celebració d'un torneig de voleibol i la instal·lació d'un servei de barra amb begudes saludables sense alcohol. Alhora que se servien diferents combinats a base de sucs, en una taula informativa annexa s'oferia informació sobre qüestions relacionades amb la salut.
Un total de 120 joves d'entre 18 i 22 anys van participar en el torneig, en equips de 5 persones cadascun. A més, es van acostar a la zona companys i amics dels participants així com d'altres joves atrets per la instal·lació de la barra saludable. Amb el "Fes salut a la platja" es vol reflexionar amb els joves sobre els hàbits alimentaris a l'estiu, dinamitzar l'oci dels joves amb un torneig esportiu, crear noves actituds front a les dietes quotidianes i promoure el consum saludable. Alhora, tots els joves van poder conèixer de primera mà el Servei
d'Assessorament de l'Espai Jove de Salut del Vendrell, que està obert cada dijous de sis de la tarda a vuit del vespre al Centre cívic L'Estació.
En la jornada hi van prendre part diferents agents municipals relacionats amb la salut com ara
tècniques de joventut, integradors del Pla de barris, una educadora de carrer i la dinamitzadora del punt jove de salut. Des de l'organització es valora molt positivament l'experiència i s'assegura que la jornada es va consolidant any rere any.



©2019 Ajuntament del Vendrell