06-14_Concert_OJO_webUna de les millors orquestres de jazz del país, que ja és coneguda pel públic habitual de l'Auditori Pau Casals, l'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics de Barcelona, farà una estada de treball al mateix Auditori Pau Casals del Vendrell els dies 16, 17 i 18 de juny. La vintena de músics que formen l'orquestra treballaran durant aquests dies amb el seu director, David Pastor, però sobretot amb un director que han convidat, el reconegut saxofonista Ramon Cardo.


Ramon Cardo va néixer l'any 1962 a Godella, València, on va començar la seva carrera musical als nou anys. Estudià la carrera superior de saxofon al Conservatori de Música de València. I és a Barcelona, al mateix Taller de Músics, que completa la seva formació jazzística. Assisteix també a diferents seminaris internacionals de jazz. Ha col·laborat amb músics com Tete Montoliu, Chano Domínguez, Perico Sambeat, Jorge Pardo o Zé Eduardo, i amb formacions musicals com l'Orquestra de Cambra del Teatre Lliure o l'Orquestra Simfònica de Granada, entre d'altres.

L'Original Jazz Orquestra Taller de Músics –OJO- neix a partir de la idea de disposar d'un àmbit de treball que faciliti als intèrprets i autors d'avantguarda tots els recursos necessaris per fer i presentar el seu treball.

L'orquestra, dirigida per David Pastor, ha aconseguit un gran nivell de qualitat artística i una forta personalitat pròpia, i al mateix temps és una de les orquestres més sol·licitades per artistes i programadors. Es podria emmarcar en la línia de les grans orquestres nord-americanes i europees. Darrerament ha col·laborat amb artistes com Santiago Auserón, Mala Rodríguez, Cris Juanico o Big Mama.

Fruit de la intensa estada de treball que faran al Vendrell, i per mostrar el resultats al públic, faran el dissabte 18, a les 22 h, un concert obert a tot el púbic.

Aquest concert serà, per tothom qui vulgui, un retrobament amb el jazz i amb una bona orquestra, així com amb un magnífic trompetista, David Pastor, i amb el saxofonista Ramon Cardo.



©2019 Ajuntament del Vendrell