Tenint en compte l'opinió dels veïns dels carrers del Progrés i de la Pagesia Catalana, l'Ajuntament del Vendrell ha decidit no instal·lar pilons protectors al llarg d'aquests carrers i, d'aquesta manera, mantenir la sensació d'amplitud aconseguida amb la distribució d'asfalt i voreres en una plataforma única després de les obres del cinquè Projecte de carrers del Pla de Barris.

Aquestes i altres decisions es van prendre en la reunió de veïns convocada el passat dilluns 28 de març per l'oficina del Pla de Barris, on els responsables de l'oficina van consultar amb els més de 30 veïns assistents a la reunió si calia o no instal·lar aquests pilons.

Per altra banda, es va decidir no habilitar la zona de càrrega i descàrrega prevista al carrer de la Pagesia Catalana (entre Montserrat i Progrés). Així mateix, es va acordar reforçar la senyalització horitzontal i vertical que indica la prohibició d'aparcar i reforçar la vigilància de la Policia local per evitar els aparcaments indeguts en aquests carrers.

També es va acordar que en el termini d'un mes es tornaran a convocar els veïns per valorar novament la necessitat o no dels pilons després de les mesures acordades.



©2019 Ajuntament del Vendrell