02-21_Orquestra_Simfnica_Sabadell_webEl darrer dels concerts del Cicle de Joves Intèrprets, que organitza el Patronat Municipal Auditori Pau Casals, es farà diumenge 27 de febrer a les 12 del migdia.

Aquest concert es podria qualificar de molt interessant, o de gairebé excepcional. El seu interès es fonamenta en tres raons principals: la primera, en el prestigi del Conservatori de Música de Sabadell, la feina que fan des de fa molts anys i l'interessant nivell d'alumnes i professors. La segona és la qualitat de l'Orquestra Simfònica del Conservatori de Sabadell i el bagatge orquestral que aporten, junt amb l'important treball del seu director, David Magrané. I la tercera, el programa que interpreten, amb solistes inclosos.

El detall del programa és: Concerto Grosso op. 6 núm. 7 en Re Major d'A. Corelli (1659-1713) en el qual hi intervindran les solistes Alba Maestro i Patrícia Badia, violins, i el solista Josep Puig, violoncel. Tot seguit, interpretaran el Concert per a guitarra i orquestra de cordes en Re Major d'A. Vivaldi, amb Edgar López com a solista de guitarra. A la segona part del concert interpretaran la Simfonia núm. 8 en Do Major,de F. J. Haydn.

Un programa suggerent per a totes aquelles persones que vulguin escoltar bona música i una orquestra rellevant.



©2019 Ajuntament del Vendrell