12-20_cantem_junts01_webLes cançons que canten els nens i nenes del Vendrell a les escoles bressol municipals van protagonitzar dissabte passat un concert molt especial en un Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals ple de gom a gom. Músiques i lletres com les del Sol solet, l'Arri arri tatanet o El lleó no em fa por van ser seguides per un públic familiar que va gaudir amb un recull de les cançons infantils més conegudes de la cultura popular catalana.

El concert, a càrrec de la coral infantil El Petit Estel, va servir per culminar un projecte iniciat per les escoles bressol municipals del Vendrell i pel Pla Educatiu d'Entorn, que volien portar a casa les cançons que canten els més petits a les llars d'infants, per poder-les compartir pares i fills; la manera de fer-ho va ser amb la gravació d'un disc. Aquest disc i el concert es van adherir a La Marató de TV3 i gràcies a aquesta iniciativa s'han aconseguit recollir més de 760 euros, que han estat aportats íntegrament a La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

El concert va suposar també, en paraules de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, que va presentar l'acte, "una demostració de la vitalitat de la societat vendrellenca, de la vigència de valors com la solidaritat, malgrat la crisi, i del bon funcionament dels equipaments i serveis municipals com les escoles bressol o l'Auditori de l'Escola de Música Pau Casals".

Els CD es podran adquirir a les escoles bressol municipals i a l'Oficina Municipal d'Escolarització (la Rambla, 24) durant les festes de Nadal.

pdf Lletres de les cançons



©2019 Ajuntament del Vendrell