Foto_maspercusionwContinuant el cicle d'activitats d'estiu, el Museu Deu del Vendrell presenta aquest divendres 23 de juliol l'espectacle "Percumachine", un concert familiar a càrrec del grup +Percusion.

"Percumachine" és una màquina del temps capaç de portar al món actual els millors percussionistes de la història, que ajudaran a conèixer la gran varietat d'estils musicals, des de la música primitiva ètnica fins a la música electrònica, passant pel rock, el flamenc o la música clàssica, entre altres. Tot aquest bagatge de melodies i ritmes seran interpretats amb una àmplia i variada gamma d'instruments de percussió com làmines (marimba, vibràfon, xilòfon...), parxes (caixa, bateria, toms...), percussió ètnica (djembe, shekere...), percussió no convencional (cubs, escombres, bosses...), etc.

L'espectacle pedagògic, a través de l'humor i les disfresses que utilitzen els músics dalt l'escenari, pretén oferir una visió didàctica i lúdica dels diferents estils musicals i de les diverses formes d'interpretació a través de la família de la percussió, ja que els recursos musicals i pedagògics que ens ofereix la percussió són il·limitats.

El grup +Percusion és un grup de percussió valencià format l'any 2007 per professionals de la matèria. Entre els seus projectes destaquen els concerts pedagògics per a escolars i els concerts familiars. Han participat en nombrosos festivals de percussió d'àmbit estatal i internacional, on han obtingut un merescut reconeixement per la seva feina pedagògica i musical.

El concert tindrà lloc al jardí del Museu Deu a les 7 de la tarda, i l'entrada és gratuïta per a tothom.



©2019 Ajuntament del Vendrell