PER LA FESTA MAJOR, PUJA AL BALCÓ!

GUANYADORS DEL SORTEIG

Els guanyadors de les dues places, amb un acompanyant cadascuna, del sorteig celebrat, dimecres 24 de juliol, a les 12:30 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell en un acte públic, han estat:

 

 

Noelia Salinas Mercadé i Bilal El Gazi Ahnin.

 

IMG_20190724_123715 1.jpg

L'alcalde, Kenneth Martínez, acompanyat d’una mà innocent que ha extret les butlletes,ha donat a conèixer les persones afortunades.

 

Els rebrem el dia 26 de juliol a les 11:30 hores a l’Ajuntament  del Vendrell, per gaudir, des del balcó, l’arribada de la Cercavila de cultura popular fins al final de l’actuació castellera.

 

De l’1 al 22 de juliol s’han recollit les inscripcions per participar en el sorteig. En total, aquest any s’hi han inscrit 91 persones, creixent la participació de l’any passat, que va registrar 52 inscripcions. Del total dels inscrits, 46 ho han fet a través del formulari d’Internet, 38 a través de les butlletes dipositades a l'Ajuntament, 4 amb butlletes dipositades a l'Oficina de Turisme de Coma-ruga i 3 amb butlletes dipositades al CIT.

 

 

 

 

 

 

 

 

Els guanyadors d’aquest procés autoritzen l’Ajuntament del Vendrell a reproduir i utilitzar el seu nom, cognoms i imatge en qualsevol activitat promocional.

 

 

Més informació: Regidoria de Participació Ciutadana, tel. 977 10 94 94 pciutadana@elvendrell.net

 

 

 

 

 

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell