02-28 cursa parelles webEl passat diumenge 23 de febrer va tenir lloc la segona edició de la Cursa de les Parelles de Coma-ruga. L'esdeveniment va ser tot un èxit i va superar les 60 parelles inscrites entre les dues modalitats (running i marxa nòrdica). A més, el bon temps, més propi d'un dia de primavera, va afavorir el bon ambient en tot el recorregut.

Per segon any consecutiu, la primera posició en modalitat de running va ser per la parella del Viladecans Triatló (Carlos Alberto Vilella Pérez i Delia Monterubio Serrano). Van completar el pòdium la parella del Triatló Penedès Costa Daurada (Xavi Serrano Coll i Sonia Carrasco Jiménez) i la parella de l'Athletic Track Bikila Tarragona (Javier Jaimes i Gloria Cristina Carvajal Salgar). El premi a la primera parella local va ser per als Runners El Vendrell (Joan Garcia Rovira i Alba Moreno Calabuig).

El lliurament de trofeus va anar a càrrec del vicepresident del CEPCD (Club Esportiu Penedès Costa Daurada), Sr. David Serrano; del patrocinador RUNNING FILIPIDES, Sr. Miguel Alonso, i del regidor d'Esports, Sr. Sergi Teruel.

En la modalitat de marxa nòrdica, la primera posició va ser per a la parella Fernando Lorente i Pilar Moreno; la segona posició, per a Manolo Camacho i Dolores Roldán López (també repeteixen posició), i la tercera posició, per a Álex Blanco i Amparo Martino. El trofeu a la primera parella local se'l va endur Josep Anton Vigil i Pilar Acosta Carceller.

Per completar el cap de setmana, el dissabte 22 de febrer, vuit socis del CEPDC van participar en la Duatló de muntanya d'Igualada. Cal destacar el pòdium aconseguit per la presidenta, Alessia Bertolino, segona classificada a la seva categoria. Aquesta és la segona vegada que puja al segon esglaó. La temporada de CEPCD es presenta molt emocionant.

©2019 Ajuntament del Vendrell