Jero Merino Iglesias

Regidor del Partit Popular

 

Diplomat en Gestió i Administració Pública per la Universitat Internacional de Catalunya i Direcció en Màrqueting MIX per l’Institut Superior de Màrqueting de Barcelona, manté llaços històrics familiars que l’uneixen a la política i, en especial, al Partit Popular. Ha viscut en primera línia els enormes canvis i la transformació que pot tenir una ciutat amb una bona direcció i gestió.

Per la seva formació i la seva experiència empresarial en àrees com la dinamització comercial de grans nuclis, a més de la seva devoció al servei de la societat, es considera una persona amb una gran capacitat de gestió i orientat a resultats. Assegura que té una virtut innata, que és saber envoltar-se dels millors especialistes per a la consecució dels resultats.

D’esperit innovador, transformador i materialitzador, aprofita les sinergies i les noves tecnologies que estan al seu servei per estar sempre a l’avantguarda d’ajudes que facilitin la construcció del nou Vendrell.

El projecte “Transformació del Vendrell” és un projecte que particularment l’apassiona. No ha nascut aquí, però va aprendre a caminar a les platges de Sant Salvador. Està totalment implicat en aquest projecte i compta amb un gran equip que, liderat per l’Eli i amb la col·laboració de tots, farà del Vendrell una vila model, moderna i dinàmica capaç d’anar més enllà de les seves fronteres.


 

facebook_48twitter_48