viviendas asequibles a los jóvenes
 

 

AJUNTAMENT DEL VENDRELL
 
NOTA DE PREMSA
5/2/2008
 
Habitatge
 
Es reparteixen 16.000 euros en forma d'ajuts per a l'adquisició del primer habitatge
 
Avui, a la tarda, l'alcalde, Benet Jané, i el regidor de Joventut, Raül Buira, han repartit un total de 16.000 euros en forma d'ajuts a joves menors de 36 anys per a l'adquisició del primer habitatge.
 
Per poder accedir a aquests ajuts, els sol·licitants havien d'estar empadronats al Vendrell com a mínim tres anys, els seus pares no poden ser propietaris de dos o més habitatges al municipi i els habitatges no poden tenir una superfície útil superior als 90 metres quadrats.
 
El nombre de sol·licituds respecte l'any passat ha disminuït (2006: 26 – 2007: 16), la qual cosa reflecteix la dificultat que té el jovent per accedir al mercat immobiliari de compra. D'altra banda, des de la Borsa d'Habitatge, s'ha notat un augment de l'opció del lloguer entre els joves.
 
L'alcalde, Benet Jané, ha explicat que “som conscients de la dificultat que tenen els joves per adquirir un habitatge de comprar i, per això, a la mesura que sigui possible, l'Ajuntament del Vendrell continuarà oferint aquests ajuts”.
 
Les persones que vulguin més informació sobre noves convocatòries d'aquests ajuts o sobre el lloguer d'habitatges, poden adreçar-se a la Borsa d'Habitatge ubicada al Centre cívic L'Estació o trucar al telèfon 977 66 32 89.
 
Gabinet de Comunicació

©2019 Ajuntament del Vendrell