Del 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema “Mou-te en la direcció correcta”, la Setmana del 2012 proposa una cerca de noves formes de mobilitat per allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular cap a un transport més sostenible.

Canviar el nostre mitjà de transport pot significar viure en un poble o una ciutat millors i respirar un aire de més qualitat i més saludable. Agafar el transport públic col·lectiu per anar a la feina, moure’s en bicicleta o caminar per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe pot jugar un paper molt important en la salut.

Per iniciativa de la Regidoria de Via Pública, Mobilitat i Transport i la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, l’Ajuntament del Vendrell s’ha adherit a aquesta Setmana, per a la qual s’han programat un seguit d’activitats.

El dijous 27 de setembre, a 2/4 de 9 del vespre, la Regidoria de Mobilitat i Transport, dins el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012, organitza una trobada oberta al Centre cívic L’Estació del Vendrell, per iniciar i organitzar la participació ciutadana del Pla de Mobilitat Urbana del Vendrell.

En la trobada s’explicarà el projecte, què s’ha fet fins ara, l’estat actual del Pla i el funcionament a través del Consell Territorial de la Mobilitat, el qual s’organitzarà a través de diversos grups de treball: Mobilitat a Peu, En Bicicleta, En Transport Públic, En Vehicle Privat, Aparcament, Seguretat Viària i En Altres.

MOU-TE AMB EL VENDRELL

©2019 Ajuntament del Vendrell