CAMINADA VERDA 

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012

Del 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema "Mou-te en la direcció correcta", la Setmana del 2012 proposa una cerca de noves formes de mobilitat per allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular cap a un transport més sostenible.

Canviar el nostre mitjà de transport pot significar viure en un poble o una ciutat millors i respirar un aire de més qualitat i més saludable. Agafar el transport públic col·lectiu per anar a la feina, moure's en bicicleta o caminar per anar de compres en comptes d'agafar el cotxe pot jugar un paper molt important en la salut.

Per iniciativa de la Regidoria de Via Pública, Mobilitat i Transport i la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, l'Ajuntament del Vendrell s'ha adherit a aquesta Setmana, per a la qual s'han programat un seguit d'activitats.

Una d'aquestes activitats és la Caminada Verda, que es durà a terme el dia 23 de setembre a les 9 del matí i el punt de sortida serà la plaça Vella. Aquesta caminada l'organitza el Grup de Muntanya de La Lira, amb la col·laboració del GEVEN, Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès, i es tracta d'un recorregut de 10 km amb dificultat baixa, que transcorrerà pels camins del municipi. Durant el recorregut, s'efectuaran parades per explicar als assistents les característiques del nostre paisatge i l'impacte ambiental de les grans infraestructures de transport, així com els efectes de la dispersió urbana. En aquestes parades, hi haurà punts d'aigua per als assistents.

09-21_caminadaPer a la caminada, s'aconsella dur:
- Esmorzar
- Calçat còmode
- Protecció contra el sol
- Aigua

La Caminada Verda és gratuïta. La inscripció es durà a terme el mateix dia de l'activitat a partir de 3/4 de 9 del matí. Tot i això, s'ha de tenir en compte que els menors de 14 anys hauran d'anar-hi acompanyats d'un adult i que els joves entre 14 i 17 anys podran venir-hi sense la companyia d'un adult sempre que els pares o tutors hagin firmat una autorització. Aquesta autorització, així com més informació sobre els actes, es pot demanar al correu electrònic mediambient.elvendrell@gmail.com i al Facebook de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat http://www.facebook.com/pages/Regidoria-de-Medi-Ambient-i-Sostenibilitat/179277802166134.

MOU-TE AMB EL VENDRELL

 

Continua la campanya de reducció de les bosses de plàstic

Diapositiva1
Diapositiva2

©2019 Ajuntament del Vendrell