El Pla de Barris del Vendrell evoluciona segons les previsions, complint tots els terminis establerts per la normativa de la subvenció, i torna a presentar aquest mes de maig la justificació de les actuacions econòmiques que s'estan realitzant en el marc del projecte.

Aquest dissabte finalitza el termini per presentar una nova justificació, que es farà arribar des de l'Oficina del Pla cap al Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Posteriorment, des del Departament una persona encarregada verificarà in situ la correspondència entre la justificació i els documents gestionats per l'Oficina del Pla de Barris.

Aquest és un dels diferents tràmits que cal complir per continuar desenvolupant el Pla de Barris del Vendrell amb totes les garanties de transparència i rigor que necessita un projecte d'aquesta envergadura.

Junt amb les justificacions econòmiques (se'n fan dues anualment), el Pla de Barris del Vendrell rep, com a mínim una vegada a l'any, la visita del Comitè d'Avaluació i Seguiment, format per un representant de cadascuna de les conselleries de la Generalitat, un representant de cadascun dels partits polítics de l'Ajuntament, i representants de veïns i entitats de l'àmbit d'actuació del Pla de Barris. Aquesta cita tan important per al Pla de Barris consisteix a fer un balanç de la feina feta i una previsió de la que queda per fer en compliment del conveni signat. Enguany, la visita del Comitè tindrà lloc al juny; l'any passat es van obtenir uns resultats extraordinaris: es va rebre la felicitació expressa de la Generalitat i es va constatar la bona marxa del projecte, amb un alt percentatge d'execució.



©2019 Ajuntament del Vendrell