Fira1.png

La Fira de Santa Teresa té lloc al Vendrell cada any cap al voltant del 15 d’octubre. És un esdeveniment que reflecteix la capitalitat comarcal del municipi i que, històricament, ha tingut gran ressò dins del context firal de Catalunya.

La celebració de la Fira està documentada des del 1843. Té els orígens en el sector agrícola i ramader, tot i que actualment és una fira que aglutina diferents espais com alimentació, automoció, multisectorial, handmade, degustacions i artesania.

L’oferta comercial de la Fira de Santa Teresa es complementa amb les activitats paral·leles, que inclouen concerts, visites guiades, xerrades, tallers familiars, exposicions, mostres de cultura popular i la diada castellera de Santa Teresa.

La Fira del 2022

La Fira de Santa Teresa se celebra enguany amb absoluta normalitat, després de dos anys complicats en què el sector firal ha hagut de reinventar-se mitjançant accions semipresencials, com va ser el cas de la Fira en la seva edició del 2020.

La Fira 2022 (del 14 al 16 d’octubre) tornarà a ser presencial, i tornarà a oferir les zones i activitats tradicionals: sectors multisectorial, Firatast i Fira d'Alimentació a la Rambla i l'automoció, al pàrquing del Pèlag. A més, es podrà gaudir de concerts i animacions familiars a la Rambla. També tornen al carrer els actes de cultura popular com les cercaviles i els castells. Finalment, hi haurà zona d’atraccions al l’avinguda del Camp d’Esports, i es repetiran les atraccions sense soroll per a persones amb hipersensibilitat auditiva, divendres 15 d'octubre, de 18 h a 20 h.

COMUNICACIÓ 

CARTELL - FIRA SANTA TERESA 2022 

PROGRAMA - FIRA SANTA TERESA 2022

PLÀNOL FIRA 2022

 

DOCUMENTS DE CONTRACTACIÓ 2022

CONTRACTE MULTISECTORIAL

CONTRACTE MULTISECTORIAL (COMERÇ LOCAL)

CONTRACTE FIRA D'ALIMENTACIÓ  + ANNEX DOCUMENTACIÓ ALIMENTÀRIA

CONTRACTE FIRATAST + ANNEX DOCUMENTACIÓ SANITÀRIA

CONTRACTE FOOD TRUCK + ANNEX DOCUMENTACIÓ SANITÀRIA + ANNEX DOCUMENTACIÓ TÈCNICA FOOD TRUCK

CONTRACTE AUTOMOCIÓ

 
 

MÉS INFORMACIÓ: fires@elvendrell.net

fb2  it  in  yt

 

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell