Ajuts a persones treballadores autònomes i pimes

Convocatòria (BOPT 7 de maig de 2020)
Presentació de sol·licituds: a partir del 8 de maig i fins al 28 de maig de 2020 (ambdós inclosos) - TERMINI FINALITZAT
Informació i instruccions per a la presentació de les sol·licituds 

NOTA IMPORTANT: D'acord amb l'article 14 de la convocatòria, "En el cas que s’hagi d’esmenar alguna sol·licitud es considerarà, a aquests efectes, la data en què la sol·licitud estigui completada i sigui susceptible de ser valorada" (Exemples d'esmenes: manca de documentació, manca de signatura, formulari de sol·licitud incomplet, etc.).

imatge video

 

Mesures econòmiques i socials de l'Ajuntament del Vendrell


imatge video mesures economiques youtube

-No es cobrarà la quota del mes d'abril de les escoles bressol municipals i de l'Escola Municipal de Música Pau Casals.
-No es cobrarà el rebut del mes d'abril de l'Aula de ceràmica. Al proper rebut -una vegada hagin començat les classes- es descomptaran les setmanes que no s'hagin fet el març.
-Es congela la quota a les persones usuàries dels centres esportius municipals del Camp d'Esports i Dr. Robert i del complex esportiu Club Tennis El Vendrell, des del 14 de març i fins que s'hi reanudi l'activitat esportiva.
-Modificació del calendari de pagament de tributs a través de BASE
-Els establiments afectats pel tancament obligatori mentre duri l'estat d'alarma no hauran de pagar la part proporcional de les taxes de mercats de venda no sedentària i d'ocupació de la via pública per a terrasses.
-S'habilita una partida de Serveis Socials per fer pagaments d'urgència a famílies amb dificultats econòmiques. Serviran per atendre necessitats puntuals, urgents i bàsiques de subsistència derivades de la situació actual
-La Regidoria de Serveis Socials i la colla castellera Nens del Vendrell mantenen vigent el projecte "Fem pinya" de beques menjador amb targetes moneder, de la mateixa manera que les beques menjador de la Generalitat de Catalunya.
-Mesures d'interès d'Aigües del Vendrell
-Contracte amb CaixaBank per adquirir 50 targetes moneder per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació de famílies ateses per Serveis Socials. 
-Ajut per al manteniment i impuls de persones treballadores autònomes i pimes (termini de sol·licitud finalitzat)

Recull de mesures i econòmiques i socials per combatre la Covid-19 per a autònoms i empreses

recull de mesures autonoms i empreses

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell