06 aaff TRAC Flyer 21x14cm Xarxa Barris 2024 1DEF page 0001 x web Ajuntament

La campanya COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA és un projecte de treball col·laboratiu organitzat per 28 ajuntaments: 

TARRAGONA: El Vendrell, Falset, La Sènia, L'Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt i Ulldecona

LLEIDA: Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Pont de Suert, Les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Tàrrega, Torres de Segre i Tremp

GIRONA: Besalú

BARCELONA: Argentona, Calaf, Cardona, Centelles, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona i Vilanova del Camí

Al Vendrell, la campanya l'organitza l'oficina de Participació Ciutadana de l'Ajuntament del Vendrell i el CIT

 

L'objectiu és oferir suport al comerç de proximitat i donar a conèixer el territori català: a través del comerç, atreure visitants a cadascun dels 28 municipis organitzadors

 

En què consisteix la campanya? Durant el mes de juny de 2024 comprar als 28 municipis organitzadors té premi: les persones que comprin als establiments adherits i identificats amb el cartell de la campanya participaran en un sorteig i podran optar als següents premis:

     Visites i experiències en els 28 municipis organitzadors cedits pels 28 ajuntaments 

     Un comerciant de cada municipi organitzador també tindrà premi, i guanyarà una experiència en un dels 28 municipis.

Els premis s’exposaran a l’Ajuntament del Vendrell i al CIT.

   

Qui pot participar en els sorteigs? Totes les persones majors d’edat que comprin durant el mes de juny de 2024 als establiments adherits i identificats amb el cartell de la campanya.

Com s’hi participa? Per cada compra en els comerços adherits, emplenar la butlleta de sorteig i dipositar-la a l’urna que hi haurà en cada establiment adherit.

No hi poden participar els titulars i els empleats de comerços amb butlletes segellades al seu establiment. Una mateixa persona només pot ser guanyadora d’un dels lots. Perquè els comerciants puguin optar al premi, les butlletes han d’estar segellades al dors.

Al web xarxabarris.cat es pot consultar tota la informació de la campanya actual i de les edicions anteriors, i el text complet de les bases del concurs.

Calendari:

Campanya.   Tot el mes de juny de 2024

     Sorteig.       Dimarts 9 de juliol de 2024, a les 10 hores, en directe pel programa La Calaixera de Ràdio El Vendrell, en un acte públic amb l’assistència de representants de l’Ajuntament, del CIT i de la premsa.

Acte de lliurament de premis. Dilluns 15 de juliol, a les 13.30 h, es convocaran tots els guanyadors i els comerciants que lliuraran els premis a l’aparador del c/ Àngel Guimerà / Pl. cel Centre, en un acte obert a tothom amb assistència de representants de l’Ajuntament, del CIT i de la premsa.

 

Aquesta campanya comercial i territorial va ser premiada amb la Copa Espanya Creativa 2017, un reconeixement a la iniciativa més creativa i innovadora estatal de l’any que, gràcies al treball en xarxa, dinamitza el comerç urbà de proximitat, promou l’economia creativa i impulsa el turisme sostenible.

©2019 Ajuntament del Vendrell