Martí Carnicer Vidal
Alcalde
Hisenda i Relacions ExternesNascut al Vendrell el 8 de gener de 1951. Casat i pare de tres fills.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona l'any 1975.

En l'àmbit professional, ha desenvolupat la seva activitat en l'Àrea de Comptabilitat de Saint Gobain – Cristalería Española SA, a la fàbrica de l'Arboç; en l'Àrea de Màrqueting a la seu central de Saint Gobain – Cristalería Española SA, a Madrid, i com a responsable de Gestió de Saint Gobain – Cristalería Española SA, a la fàbrica de l'Arboç.

En l'àmbit polític, és militant del PSC des de l'any de la seva fundació, el 1978. Dins del partit ha desenvolupat diferents tasques i càrrecs, tant a l'executiva com en diferents grups de treball. Ha sigut primer secretari de l'agrupació local i comarcal del PSC en diferents etapes.

En l'àmbit de les activitats públiques, ha estat alcalde del Vendrell del 1979 al 1994. Va continuar com a regidor fins al 1995. També va ser diputat del Parlament de Catalunya, representant la circumscripció de Tarragona, de la segona a la setena legislatures (1984-2006). Va ser membre de les comissions d'Economia, Finances i Pressupost de la Sindicatura de Comptes i d'Indústria, Comerç i Turisme. Va ser secretari general del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya del 2003 al 2010. Derivat del càrrec de secretari general, va ser membre del consell d'administració de les següents entitats: Institut Català de Finances, Institut Català de Finances – Equipaments (president), GISA, Autoritat Metropolitana del Transport, Fira 2000, Institut Català d'Estadística, Eplicsa – Avança, CTTI i Centre Recreatiu Turístic de Portaventura.

Des del maig del 2011 fins al maig del 2013, va ser primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Vendrell i regidor de Relacions Institucionals, Sanitat, Participació Ciutadana i Comunicació. Des del 22 de maig de 2013 és alcalde de la Vila i responsable de l'Àrea d'Hisenda.

Actualment, diputat de la Diputació de Tarragona i President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Manté vincles amb diferents entitats i associacions culturals i esportives de la vila. És un gran aficionat casteller i sempre ha estat vinculat a la seva colla: els Nens del Vendrell.

 

Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48