Al bell mig del Vendrell tenim l’espai públic del Botafoc (veure indicadors zones verdes al Vendrell) que, gràcies a la inversió que s'espera del projecte EDUSI, es pot convertir en un important espai de referència donant cabuda a diferents usos i elements. (veure límits del procés participatiu: URBANISTICS, PLA DE MOBILITAT i ECONÒMICS)

Per definir-los, el govern de l’Ajuntament del Vendrell vol consultar als ciutadans i a les entitats quines creuen que són les prioritats; per això, s’ha posat en marxa un nou procés participatiu perquè tothom hi digui la seva, amb el compromís d’estudiar les propostes més valorades en els òrgans competents per a la presa de decisions, incorporant els resultats al projecte de l’EDUSI per sol·licitar la subvenció.

Aquest procés participatiu, dissenyat per tècnics municipals de diferents àrees,  estarà obert durant tot el mes de març amb l’objectiu de recollir propostes per definir el contingut i els usos cívics complementaris que han de concórrer en l’àmbit del futur parc del Botafoc. (veure informació del procés participatiu)

 

     Tothom hi pot participar

     A partir dels 13 anys podeu contestar aquesta enquesta. El requisit és ser titular d’una adreça de correu electrònic.

Presencialment, a peu de carrer, contestant el qüestionari a l’enquestadora. De dilluns a divendres en diferents carrers del Vendrell i els divendres, al mercat del matí.

Dissabte 25 de març de 2017, jornada participativa per a nens i nenes menors de 12 anys.

Dins la jornada solidària a favor de l’AFAPAC, famílies de nens amb càncer, recollida de propostes infantils per al futur parc del Botafoc (veure programa de la jornada solidària)

Lloc: Plaça Nova

Horari: de 16 a 20 hores

banner clica

Enquesta Parc del Botafoc
facebook_48twitter_48