06 21 DetenciówAhir a la nit, a l’Avinguda del Sanatori, mentre es duia a terme un dels controls preventius de la campanya sobre la conducció sota els efectes de l’alcohol, una patrulla de la Policia local va observar un vehicle que, en apropar-se al control, va llançar una bossa per la finestra. En arribar al control els agents van aturar el vehicle i van recuperar la bosseta llençada pels seus dos ocupants. Va resultar que aquesta contenia substàncies estupefaents, a més d’una quantitat de diners fraccionats (quasi 700 euros). Per aquest motiu, les dues persones van ser detingudes per un presumpte delicte contra la salut pública de tràfic de drogues i es van comissar els diners, així com els 4 mòbils que es van trobar al cotxe. El vehicle va quedar immobilitzat a les dependències policials. Els detinguts passaran properament a disposició judicial.

D’altra banda, i també dins de la mateixa campanya preventiva, ahir es va denunciar per via administrativa a una persona per superar el límit permès, així com un altre conductor, al qual es van instruir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit per donar 1,14 mg/l d’aire expirat i per la negativa a sotmetre’s a la segona prova de contrast. En aquest cas, es va procedir a immobilitzar el vehicle. Aquest darrer control va ser a mitja tarda del dia d’ahir, 20/06/2018, a la Carretera de Barcelona.

Emmarcades també en aquests controls de trànsit i seguretat vial ahir es van fer 3 actuacions per irregularitats en el permís de conduir. En concret, una per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per no haver obtingut mai el permís de conduir; un altre per conduir un vehicle amb el permís de conduir suspès per decisió judicial i un tercer, per conduir amb el permís no vigent per la pèrdua total de punts.



©2019 Ajuntament del Vendrell