02 28 escut proteccio civil solidari pels valents webEs vendran escuts solidaris per 4 euros, que es destinaran a l'Hospital de Sant Joan de Déu per al projecte del Pediatric Cancer Center Barcelona

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Vendrell ha decidit sumar-se a la campanya solidària Pels valents , impulsada per recaptar fons per a l’Hospital de Sant Joan de Déu per crear el Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d'Europa, pressupostat en 30 milions d'euros.


Ho farà a través de la venda d’”Escuts solidaris” que reprodueixen l’escut de l’Associació i hi incorporen l’eslògan de la campanya, #pelsvalents. La del Vendrell és la primera agrupació de voluntaris de protecció civil que s’afegeix a aquesta campanya de venda d’escuts solidaris, seguint el passos que ja han impulsat moltes policies locals de Catalunya i que properament també farà la Policia local del Vendrell. La Regidoria de Protecció Civil de l’Ajuntament ha recollit la proposta de l’Associació de Voluntaris i també s’hi ha afegit per col·laborar en la venda d’aquests elements solidaris.

 

La campanya consisteix en la venda d'uns escuts brodats, d'aparença similar als oficials de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, que porta una cola termoadhesiva al dors i que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores, motxilles o on es vulgui.


El preu de cada escut solidari és de 4 € (1 euro va destinat a la confecció de l’escut i 3 € per al projecte de l’Hospital de Sant Joan de Déu). Es poden adquirir a la Regidoria de Protecció Civil de l’Ajuntament del Vendrell i en quatre establiments col·laboradors de la campanya: Floristeria Sanromà del Vendrell (c/Montserrat); Aluminis Fernández del Vendrell (c/President Companys), Padel Indoor Baix Penedès de Bellvei (Av. Bellvei s/n) i Bar Montserrat del Vendrell (c/Colom). També els mateixos voluntaris de Protecció Civil en vendran quan participin en diferents actes.

En paral·lel, i també des de Protecció Civil del Vendrell, s’està estudiant l’organització d’altres activitats solidàries en els propers mesos per recollir fons per aquesta causa.

L’objectiu final és que el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona sigui un centre per a vèncer el càncer infantil, accessible a nens de tot el món. Serà el més gran d’Europa i un dels més importants del món. Comptarà amb 8.400 m2 que li permetran atendre 400 nous pacients.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell