180216 F NdP020RPCT Detingut per tràfic drogues bar Vendrell 02wAgents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra juntament amb agents de la Policia Local del Vendrell van detenir ahir un home de 39 anys, de nacionalitat marroquina i veí del Vendrell, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

Aquesta detenció es va produir en el marc d’un dispositiu de seguretat ciutadana que es va realitzar ahir al migdia. Agents dels mossos de la comissaria del Vendrell juntament amb agents de la policia local, van fer una entrada i registre d’un bar del Camí dels Molins.

Quan els agents van entrar a l’establiment i es van acreditar com a policies, un dels mossos va observar com un individu llençava alguna cosa al terra. Quan ho va recollir va veure que es tractava d’un embolcall de plàstic amb 10 peces d’haixix preparades per a la venda.

Els agents van escorcollar aquest home i li van trobar 345 euros en efectiu i fraccionats. Per tot plegat, el van detenir per un delicte de tràfic de drogues.

El detingut, amb tres antecedents policials, ha passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.


Establiment denunciat per permetre el consum de drogues

A banda de la detenció, els agents van identificar 17 persones de les quals dues van quedar denunciades administrativament per tinença de substàncies estupefaents.

Els agents també van aixecar acta al local per tolerància al consum de drogues i per manca de documentació i salubritat. Es dóna el cas que a l’interior d’aquest bar els agents van poder comprovar que hi havia diverses persones consumint drogues i van poder intervenir 60 embolcalls amb cocaïna.



©2019 Ajuntament del Vendrell