12 20 rp santsilvestre webEl dimarts 26 de desembre, a partir de les 10 h, a la Rambla, tindrà lloc la VII Santsilvestre, organitzada per Runners el Vendrell amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, amb diferents curses de recorregut urbà pel centre de la vila i a l’abast de tothom.

Les inscripcions es poden fer al web www.sansilvestre.runnerselvendrell.cat. Del cost de 5 euros de la inscripció, 3 euros aniran destinats a favor de la iniciativa solidària “Nassos Contra el Càncer”. També es pot col·laborar aportant, de forma voluntària, un litre d’oli que anirà destinat al banc d’aliments de Càritas. El regidor d’Esports, Ferran Trillas, convida tothom a participar en aquesta cursa “completament festiva i amb vessant solidari”.

D’altra banda, es fa una crida a persones que vulguin fer de voluntaris per ajudar en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu que, segons l’organització, té la voluntat de “fer poble i caliu”. Les persones interessades de participar-hi com a voluntari es poden adreçar a la Regidoria d’Esports (avinguda del Camp d’Esports, tel. 977 663 752).

Cartell



©2019 Ajuntament del Vendrell