12 05 rp adscripcio secundaria webEl regidor d’Educació, Kenneth Martínez, ha anunciat que les escoles Pau Casals, Teresina Martorell i Marta Mata tindran doble adscripció de secundària. A l’hora de fer la propera preinscripció a 1r d’ESO, les famílies que tenen alumnes de sisè de primària en aquests centres educatius tindran preferència d’adscripció als instituts Baix Penedès i Andreu Nin.

 

Fins al curs passat, les famílies d’aquestes escoles tenien preferència d’adscripció a l’institut Baix Penedès. Si, per al curs que ve, es continués de la mateixa manera, aquest centre de secundària no podria absorbir l’increment d’una trentena d’alumnes que començaran a fer 1r d’ESO del conjunt de les tres escoles adscrites. I hi ha la previsió que aquest augment d’alumnes es mantingui ens els propers tres cursos. Per això, s’ha optat per aquesta doble adscripció.

 

El regidor d’Educació està fent reunions informatives a les tres escoles per explicar a les famílies aquest canvi de l’adscripció a secundària.

Per a més informació: Regidoria d’Educació, tel. 977 66 89 62.

FOTO: reunió informativa a l'escola Pau Casals

 



©2019 Ajuntament del Vendrell