10 17 concurs fotografia 1r premi webEl passat divendres 13 d’octubre, a la Sala d’exposicions La Fusteria del Vendrell, va tenir lloc el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de les obres presentades al XIX Concurs de Fotografia “Patrimoni històric de la costa del Baix Penedès”, organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell.

 

Els premis es van repartir de la següent manera:

Primer premi, amb 350 €: Regina Helena Dos Santos, per la foto Gos

Segon premi, amb 250 €: Víctor Encinas Gutiérrez, per la foto Stella Maris

Tercer premi, amb 200 €: Jordi Serra Mañosa, per la foto Can Nicolau

El nombre d’obres presentades al Concurs d’enguany va sumar un total de quaranta-quatre fotografies, fetes per disset concursants.  

Molts autors i autores eren habituals en el Concurs, però també hi va haver la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors eren: el Vendrell, Calafell, la Ràpita, Barcelona, Castellar del Vallès, Gelida i Igualada.

Tant les obres premiades com les obres participants estaran exposades a la Sala d’exposicions La Fusteria (c/ Major, 16, del Vendrell) fins al 12 de novembre de 2017.

Les obres no premiades podran ser recollides a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (La Rambla, 24) del 15 de novembre al 15 de desembre de 2017.

 


Webcam El Vendrell
Webcam el Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48