08 23 05 Jordi Molina webLa 29a edició del Festival de música tradicional “Música a la Vila” arriba al seu últim concert, el proper dimecres 30 d’agost, a les 22 h, a la plaça del Tívoli del Vendrell, amb un convidat de luxe: Jordi Molina amb formació de septet presentarà el seu nou treball Matèria del temps.

 

El compositor i intèrpret català Jordi Molina presenta el seu projecte més personal després de més de tres dècades d’exitosa trajectòria professional. Matèria del temps és un pas clau en la reivindicació de la potencialitat de la tenora i una oportunitat de conèixer un so que és el d’un territori singular, en constant evolució i ebullició.

 

Una producció en què el so instrumental d’una tenora lidera un conjunt de músics d’alt nivell, amb música d’autoria pròpia que és d’arrel però que mescla llenguatges i influències: d’allò més tradicional a allò més innovador. De la improvisació i el jazz al cant d’estil, passant per l’havanera.

Jordi Molina (tenora, composició, arranjaments i direcció musical), estarà acompanyat per Joan Díaz (teclats i melòdica), Joan Aguiar (violí, guitarró i mandola), Franco Molinari (contrabaix), Marc Vila (percussions), Ramon Prats (bateria) i Júlia Molina (veu).

En cas de pluja, aquest concert es farà a l’Auditori del Tívoli, situat a la mateixa plaça del Tívoli.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell