07 06 lliurament premis concurs aigues webEs lliuren els premis del X Concurs digital infantil d’Aigües de Tomoví, en què també han resultat finalistes 7 nens de la vila.

 

Dídac Ramos, de l’escola Marta Mata, ha resultat guanyador del X Concurs digital infantil d’Aigües de Tomoví, que enguany tenia com a tema la depuració i reutilització de l’aigua.

 

A més, Júlia Ambrona, del col·legi Sagrat Cor; Laura Vozmediano, del col·legi Sagrat Cor; Lucia Martínez, de l’escola Pau Casals; Anina González, de l’escola Marta Mata; Edurne Sánchez, de l’escola Àngel Guimerà; Biel Alonso, de l’Escola Àngels Garriga, i Martina Domingo, de l’escola Àngels Garriga, han resultat finalistes i tots ells han rebut els seu premis. El nen guanyador ha rebut una tablet i cadascun dels nens finalistes una càmera de fotos aquàtica.

 

La regidora d'Aigües, Camil·la Barnadas, els va lliurar els premis el passat dijous 6 de juliol, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, i va destacar l’aspecte educatiu d’aquesta iniciativa que “ha servit per ensenyar els alumnes, i també conscienciar-los, sobre el circuit de la depuració de l’aigua i la seva reutilització”. L'acte també va comptar amb la presència del responsable del Servei Municipal d’Aigües, Sergi Martí, que va ressaltar la gran participació que hi ha hagut.

En el certamen d’aquest any hi podien participar alumnes de 3r i 4t de primària de les escoles del Vendrell que, a través del portal http://www.missiodepuracio.cat/, han pogut demostrar la seva creativitat a partir dels coneixements adquirits.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell