El proper 25 de maig, a les 19:30 h, al Centre cívic L’Estació, la comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn ofereix l’última xerrada de la temporada de l’Escola de Mares i Pares “L’ofici de ser pares”.

 

En aquesta ocasió, la logopeda Lorena Baños i la psicòloga Anna Llovet del Centre Sinapsis del Vendrell ens oferiran una xerrada que porta per títol “Com s’adquireix el llenguatge i quins trastorns poden sorgir?”. Coneixerem les etapes evolutives per les que passen els infants per adquirir el llenguatge i també que a vegades poden aparèixer dificultats. Això es tradueix en retards en el llenguatge, dificultats específiques o trastorns concrets. Si voleu conèixer més sobre el tema o teniu dubtes podreu compartir una estona de diàleg amb una psicòloga i una logopeda.

 

Per tal de facilitar que les famílies amb fills petits puguin assistir a la xerrada hi haurà un servei d’acollida per als infants.

El Pla Educatiu d’Entorn és un projecte de col·laboració entre l’Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya que té per objectiu assolir l’èxit escolar, social, personal i laboral de tots els infants i joves del municipi.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell