05 15 22 Majòrica webAquest dissabte 20 de maig, a les 20.30 h, el Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) acollirà la representació teatral de l’obra Majòrica, a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc. Aquest espectacle posarà punt i final a la temporada d’espectacles culturals del Vendrell d’aquest primer semestre.


Aquesta obra de Xesc Forteza, i dirigida per Xavier Canals, és una comèdia en clau vodevil social, en el qual l’engany, la tendresa dels personatges, les ganes de viure per damunt de tot i l’humor s’enfronten en una situació on la mancança de diners, la necessitat de sobreviure i els problemes amb els fills, que fugen de la misèria i les drogues, serveixen de teló de fons de situacions hilarants, esbojarrades i, fins i tot, surrealistes.

Aquest espectacle s’emmarca dins del projecte “+ escena”, mitjançant el qual el TÀG intenta potenciar els projectes teatrals i els nous creadors dins de la seva zona d’influència i dotar-los dels mitjans necessaris per poder realitzar el seu projecte en les millors condicions possibles.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 10 euros i 7 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del Teatre Àngel Guimerà una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell