03 27 TotbufantwDiumenge 2 d’abril, a les 12h del migdia, a l’Auditori Pau Casals arriba “Tot bufant”, un espectacle didàctic i musical dedicat als instruments de vent, amb Pep Gol i Pep Pasqual. “Tot Bufant” és un espectacle dedicat als instruments de vent en el sentit més ampli de la paraula, és a dir, tot allò que es pot fer sonar gràcies al vent.

Afinar un orgue d’ampolles, veure com una mànega es pot convertir en una trompeta, sentir el duo de cargols de mar i el de clarinet - regadora, descobrir que les canyes de bambú són instruments musicals, veure com el saxo i la trompeta parlen, riuen, ploren, discuteixen, criden i es barallen, com es pot formar una orquestra amb joguines, són part de les diverses coses que mostraran a dalt de l’escenari de l’Auditori Pau Casals en Pep Gol i en Pep Pascual.

Gol i Pasqual han estat bufant gairebé tota la vida. Cada un d’ells ha fet una intensa carrera i porten més de vint anys compartint nombrosos projectes i aventures. En Pep Gol es trompetista, compositor, arranjador, productor musical i dissenyador d’estranys instruments musicals. En Pep Pasqual toca els saxos, el clarinet, la gralla, les flautes i el flabiol , també és compositor, productor musical i arranjador.

Durant aquests anys han compaginat una intensa activitat musical amb l’activitat educativa, en forma d’audicions i tallers per a escolars, cursos per a professors o propostes per a públic familiar, com la que diumenge ens presentaran.

“Tot Bufant” és un espectacle participatiu i va dirigit al públic familiar. Especialment, està recomanat a partir dels tres anys.



©2019 Ajuntament del Vendrell