03 08 rp programacio orgue webAhir, al migdia, a l'Ajuntament del Vendrell, es va presentar la "Programació a l'orgue del Vendrell. Temporada 2017", organitzada per l'Associació Amics de l'orgue del Vendrell.

A la presentació es va destacar el valor de l'orgue, com a joia del barroc i gran atractiu per al turisme cultural, i la figura de Benvingut Socias, un gran músic que en la seva època va quedar eclipsat per Pau Casals.

Per donar a conèixer la importància d'aquest personatge il·lustre del Vendrell, es convoca el 1r Concurs de composició Benvingut Socias i es farà una exposició a la Sala La Fusteria. Per tal de poder tenir el màxim d'informació documental i gràfica d'aquest gran músic i compositor, es fa una crida a tothom que pugui tenir documentació i fotografies relacionades amb Benvingut Socias, perquè ho porti a l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès per dipositar-ho o, almenys, poder-ho digitalitzar.

A part d'aquesta programació, també es va explicar que l'orgue continuarà estar present en el Festival Pau Casals, tot i el seu canvi de format.

Dossier de la programació

Dossier amb la presentació del actes programats



©2019 Ajuntament del Vendrell