02 27 Vila secawEls joves músics del Conservatori de Música de Vila-seca seran el dissabte 4 de març, a les 20:30h, els protagonistes del concert a l’Auditori Pau Casals dedicat als Joves Intèrprets.
Diferents formacions musicals ompliran l’escenari de l’Auditori per mostrar al públic la tasca pedagògica que s’està duent a terme des del Conservatori de Música de Vila-seca.

Iniciarà el concert Carlos Bujosa, que interpretarà la Balada núm. 3 de F.Chopin per a piano. Li prendrà el relleu el Quartet “Mesto”, format per Maria Fort i Paula Guerra als violins, Alexis Garita a la viola i Elisenda Rovira al violoncel, i que interpretarà La oración del torero de J. Turina.

Tot seguit, les cançons per a dues veus i piano op.63 de F. Mendelssohn i els Duets de “Le Nozze di Figaro” de W.A. Mozart seran interpretats per les sopranos Carolina Fajardo i Melanie Scolamacchia, acompanyades del Xavier Amorós al piano.

El conjunt de vent Franz Danzi, dirigit per Antoni Alburquerque, interpretarà a continuació obres de F.Schubert, C. Gounod, N. Rota i N. Piovani, la majoria de les composicions utilitzades en bandes sonores de pel·lícules i sèries de televisió.

Finalment, l’Orquestra Händel, dirigida per en Rafael Fabregat, arrodonirà el concert amb el Divertiment en Si bemoll de W.A. Mozart. Seguidament, l’andante cantabile de P.I. Txaikovski, una peça musical en la que l’orquestra tindrà com a violoncel·lista solista a Mireia Vaquer, guanyadora de la 7a edició del Concurs “El solista i l’Orquestra”. L’Orquestra Händel clourà el concert amb l’intermezzo de la Cavalleria Rusticana de P. Mascagni.
L'Orquestra Händel va ser creada el 1989 dintre del projecte d'orquestres pedagògiques del Conservatori de Vila-seca. Es tracta d'una orquestra de caràcter docent, integrada per alumnes de Grau Professional, que ha actuat arreu de Catalunya, havent realitzat també concerts a altres indrets d'Europa, com ara Mallorca, Girona, Cuenca, Andorra, Tuttlingen i Leverkusen.

Més info: www.auditoripaucasals.cat i www.temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell