09 30 rp mitjaA la roda de premsa que ha tingut lloc aquesta setmana al CEE Garbí del Vendrell, hi han estat presents el regidor d’Esports, Ferran Trillas; el secretari del Club Runners El Vendrell, Sergi Calatayud; la directora del CEE Garbí, Montserrat Bolaño, i la presidenta de l’AMPA del CEE Garbí, Emma Anadon.

Enguany la 30a Mitja Marató del Vendrell tindrà lloc el diumenge 23 d’octubre de 2016, des de les 9.30 h, a la Rambla del Vendrell.

El regidor d’Esports va obrir l’acte agraint als organitzadors, patrocinadors i col·laboradors per la seva implicació d’organitzar un esdeveniment d’aquestes magnituds on es necessita més de 100 voluntaris, sent un esdeveniment amb molts protagonistes diferents i amb caràcter popular, solidari, on es vol que sigui una festa popular on s’impliqui tot el poble i amb l’objectiu clar de recaptar el màxim de diners possibles per a poder dotar equipaments esportius a l’escola CEE Garbí.

Trillas ha recalcat que és una cursa organitzada pel poble, realitzada pel centre del poble i on els beneficis aniran a una escola del poble. També ha fet una crida a totes les entitats del municipi, tant esportives com culturals, per tal que tothom col·labori voluntàriament i es vegin identificades en un acte com aquest, per fer ambient i fer possible que sigui tot un éxit, aprofitant el privilegi històric, cultural i esportiu que té el Vendrell. Tanmateix, des de la Regidoria d’Esports s’està molt orgullós que un acte esportiu com aquest tingui un vessant solidari per ajudar a un centre com el CEE Garbí per la millora de les seves instal·lacions i seguir amb el projecte inciat l’any passat. A més, Trillas, va posar de relleu que, un any més, es comptarà amb la col·laboració del voluntariat dels JJMM Tarragona 2017 i la promoció d’aquest esdeveniment que tindrà lloc els propers mesos de juny i juliol.

Les inscripcions estan obertes fins al 18 d’octubre i s’han de fer on-line mitjançant la web: www.mitjadelvendrell.runnerselvendrell.cat o presencialment a la botiga Running Filipides. 

Més informació:  goo.gl/RHpQ22

 



©2019 Ajuntament del Vendrell