09 28 dona vida barris2 webLa recent constituïda Associació de comerços i empresaris del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual ha iniciat la cinquena campanya comercial amb el lema “Dóna vida als barris”, que compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell i del Pla de Barris. La campanya va començar el passat 19 de setembre i finalitzarà el proper 18 d’octubre.

Les persones que comprin als 93 comerços adherits a la campanya hauran d’escriure les seves dades en una butlleta que li facilitarà el comerç i que haurà de dipositar en una urna al mateix establiment on hagin realitzat la compra. Tots els comerços participants estan identificats amb el cartell de la campanya.

El premi consisteix en quatre lots de productes, serveis i/o descomptes aportats pels comerços i establiments adherits. L’exposició dels lots es pot veure a la botiga ALDEHUELO (c/ Transversal, 20).


El regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, ha explicat que l’Ajuntament dóna suport a la campanya per donar a conèixer i dinamitzar el teixit comercial del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual i promocionar el comerç de proximitat.



©2019 Ajuntament del Vendrell