08 03 rp torneig salva ribas webEl proper cap de setmana 20 i 21 d’agost de 2016, el camp de futbol Josep Bové (CE Vendrell) acollirà el XVI Torneig “in memoriam” Salva Ribas.

A la roda de premsa de presentació, que va tenir lloc fa dues setmanes a l'Ajuntament del Vendrell, es va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el regidor d’Esports, Ferran Trillas; el president de l’AE "in memoriam" Salva Ribas, Antonio Nicolás, el pare de Salva Ribas i membre de la junta de l'entitat, Salvador Ribas; el delegat Territorial de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives; el president de la Penya Blaugrana de Coma-ruga, Josep Maldonado, i l’expresidenta de la Secció de Futbol del CE Vendrell, Mar Nicolás. També es va comptar amb la presència de Josep Rovira, que ha cedit la copa del guanyador del torneig (una rèplica de la Copa d’Europa amb dos capes de plata).

Aquest Torneig, any rere any, s’està consolidant com un referent a la comarca i arreu de Catalunya on replega el millor futbol.El dissabte a la tarda, abans del partit de la Selecció Murciana i la Selecció de Tarragona, es farà el minut de silenci i la sacada d’honor.

Un dels atractius del Torneig és el sorteig de les botes de futbol signades per Leo Messi.



©2019 Ajuntament del Vendrell