10-06 rp inici cursos ccestacio informatica02wLa Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell ha tornat a preparar nous tallers d'informàtica per a aquest proper mes de juliol.

En concret, l'oferta de tallers inclou sessions de formació sobre xarxes socials (quines hi ha, com utilitzar-les, com controlar-les), smartphone (quines apps pots fer servir, com funciona el teu terminal), edició d'imatge (aprèn a ajustar les teves imatges); tractament de text (com donar format a allò que escrius); Internet ( aprèn a navegar i a fer servir el correu electrònic) i Fulls de càlcul (porta la comptabilitat de casa teva).

Tots els tallers són gratuïts i preferentment, van adreçats a joves, persones aturades i persones jubilades. En cas de quedar places lliures, la inscripció s'obrirà al públic en general. Per poder inscriure's, cal estar empadronat al Vendrell i presentar el DNI actualitzat o el volant d'empadronament, així com la targeta de l'atur. La durada dels tallers serà del 27 de juny al 21 de juliol de 2016.

D'altra banda, i com a novetat, des del Centre cívic l'Estació també s'ha programat un taller de defensa personal per a dones, en el què es podran aprendre habilitats bàsiques com l'actitud mental i postural, l'anàlisi de l'entorn per a la prevenció d'agressions i tècniques per afrontar-les. El taller s'impartirà dilluns i dimecres de 17h a 19h (del 27 de juny al 13 de juliol).

Les inscripcions als tallers de formació es faran a partir del 13 de juny de 9 h a 14 h i de 15 h a 20 h al Centre cívic L'Estació.

Per a més informació, es pot trucar al telèfon 977 66 32 89.



©2019 Ajuntament del Vendrell