07-08 rp guardons benjamí webAquest dimecres al matí s'han presentat les bases dels Guardons Benjamí 2016, que es lliuraran a finals d'any en el marc de La Nit de la Xarxa, organitzada per la Xarxa Emprenedora.

La Xarxa Emprenedora és un projecte de cooperació empresarial que va néixer l'any 2009 de la mà de l'Ajuntament del Vendrell i de diferents empreses del territori. Actualment, formen part de la xarxa més de 250 empreses del Vendrell, així com de la comarca i de comarques veïnes. Entre els seus objectius es troben el foment de l'activitat emprenedora, la difusió de l'esperit emprenedor, el suport i acompanyament a persones emprenedores i l'impuls d'espais de relació, cooperació i participació.
Els Guardons Benjamí tenen com a objectiu reconèixer aquelles iniciatives d'empreses i entitats del territori que hagin excel·lit durant l'any 2016.

Les empreses i entitats que així ho desitgin poden presentar la seva candidatura si consideren que reuneixen els mèrits per optar a una de les categories. Només cal omplir el formulari corresponent, que estarà disponible a la pàgina web de L'EINA, i adjuntar la informació que es consideri adequada (escrits, documentació gràfica, digital, audiovisual...) per tal d'argumentar o acreditar els mèrits de la candidatura.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 28 d'octubre. S'hauran d'enviar per correu a comunicar@xarxaemprenedora.org. Les candidatures presentades rebran un tractament confidencial.

 

Categories:

Innovació
Es valorarà l'adopció de nous productes o serveis i tot allò que impliqui novetat en la cadena de valor de l'organització, com ara en els procediments, sistemes, tècniques i implementació de noves eines tecnològiques.

Internacionalització
Es valorarà un major posicionament de l'organització en mercats d'altres països, així com l'increment dels volums de comerç amb l'exterior. També es tindrà en compte l'accés de l'empresa a mercats fins ara inèdits per a la seva activitat.

Actitud emprenedora
Es valorarà el desenvolupament d'una nova activitat empresarial, durant l'exercici 2016, que destaqui pel seu efecte innovador, de notorietat o de contribució a l'entorn. Es tindrà en compte el potencial de creació de nous llocs de treball. Es consideraran tant les empreses de nova creació com les empreses ja existents anteriorment i que hagin desenvolupat una nova activitat.

Cooperació
Es valorarà la participació de l'empresa en projectes de cooperació empresarial i la creació de sinèrgies.

Trajectòria
Es reconeixerà la trajectòria d'un empresari o empresària que hagi excel•lit en la gestió, hagi estat artífex de bones pràctiques i hagi actuat de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs d'una o més organitzacions.

 

El jurat:
El jurat estarà format per persones expertes en l'àmbit de l'emprenedoria i l'empresa, i la seva composició es farà pública el mateix dia del lliurament dels guardons.
Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates, per la qual cosa es recomana una presentació acurada.
El veredicte del jurat es donarà a conèixer durant La Nit de la Xarxa.

 

Els guardons:
Les empreses guardonades rebran el prestigiós Benjamí, peça escultòrica de la ceramista Roser Oter.



©2019 Ajuntament del Vendrell