05-27 Establiments solidariswL’Ajuntament del Vendrell va agrair ahir públicament la col·laboració d’una trentena de comerços i establiments de la vila en diversos projectes solidaris que es duen a terme al Vendrell.

A la Sala de Plens, l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i el regidor de Serveis Socials, Rafel Gosálvez, van fer el lliurament d’uns distintius que aquests comerços i també algunes entitats lluiran a partir d’ara als seus locals i aparadors per fer visible aquesta implicació desinteressada en iniciatives solidàries.

En concret, aquesta trentena de col·laboradors han ajudat a sumar esforços en el Taller de Cuina i d’Aprofitament d’aliments dirigit per Paco Azuaga; en el Centre de Distribució d’Aliments de Càritas; al Menjador Social; al Menjador social de secundària; a la campanya “Compra medicaments, dóna salut”; al projecte “A 4 Mans”; als menjadors dels casals d’estiu i al projecte “Fem Pinya”.

L’alcalde del Vendrell va agrair l’esperit solidari d’aquesta gran quantitat de negocis i entitats “que sumen recursos econòmics, però sobretot humans, a les aportacions que ja fa l’Ajuntament. Ells fan possible que la solidaritat arribi a moltes més persones que ho necessiten”.

De la seva banda, el regidor de Serveis Socials, va destacar el doble objectiu de la creació del distintiu de “Comerç Solidari”: “d’una banda, que la gent conegui el tarannà col·laboratiu d’aquests comerços i establiments, i de l’altra, que altres negocis o entitats s’animin a sumar-se a projectes que estiguin en marxa”.

Durant l’acte també es va fer un reconeixement públic a les entitats col·laboradores: Càritas, Creu Roja, Ventall, Nens del Vendrell, a més de Paco Azuga i dos cuiners col·laboradors Carlos Fuentes i Valeriano Mota.



©2019 Ajuntament del Vendrell