03-16 Canvi de sentits carrers palau rabassó - ginebró web

Actualització

Amb motiu de les condicions meteorològiques, no es realitzaran els treballs d'asfaltatge previstos. De totes maneres, es realitzaran els canvis de sentit de circulació previstos en els carrers de Salvador Palau Rabassó i del Ginebró.

 

L'asfaltatge del tram de la carretera de Sant Vicenç que hi ha entre el carrer del Barcelonès i el Club Tennis Vendrell es programarà en properes dates tenint en compte que afecti al mínim possible l'activitat escolar de la zona.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aprofitant l’aturada escolar de Setmana Santa, l’empresa que està duent a terme la urbanització del sector 16 farà l’asfaltatge del tram de la carretera de Sant Vicenç que hi ha entre el carrer del Barcelonès i el Club Tennis Vendrell.

L’actuació durarà des del dilluns 21 de març fins al dimecres 23 de març, període en què els carrers de Salvador Palau Rabassó i del Ginebró seran de doble sentit de circulació.

Algunes operacions prèvies a l’asfaltatge començaran el divendres dia 18 de març, durant les quals s’anirà donant pas alternatiu al trànsit i s’aturaran a les hores punta per no afectar el trànsit escolar.

Un cop finalitzada aquesta actuació, per millorar la seguretat viària en la cruïlla del carrer de Salvador Palau Rabassó i la carretera de Sant Vicenç, es faran canvis de sentit de circulació.

Amb aquest canvi, que està previst que es dugui a terme el dijous 24 de març, el trànsit es podrà dirigir al carrer del Barcelonès des de la carretera de Sant Vicenç pels carrers de Salvador Palau Rabassó i del Ginebró.

També es modificarà el sentit de circulació de l’aparcament que hi ha davant de l’institut Baix Penedès, que estarà degudament senyalitzat i al qual s’hi accedirà des de la carretera de Sant Vicenç pel carrer de Salvador Palau Rabassó.



©2019 Ajuntament del Vendrell