01-19 rp aixequem persianes webEs posa en marxa el segon període del programa “Aparadors oberts”, organitzat per l’Ajuntament del Vendrell (Pla de Barris i l’EINA) amb la col·laboració del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT), l’Associació de comerciants de les platges, Associació d’empresaris i comerciants del Tancat, França i Mas d’en Gual i l’Associació “Millorem el Francàs”. Aquest programa té com a objectiu aixecar les persianes de locals que estiguin tancats per tal de donar-los visibilitat i oferir la possibilitat a empresaris i emprenedors a mostrar els seus productes i serveis.

En el primer període, que es va iniciar per la Fira de Santa Teresa el passat mes d’octubre i que finalitzarà el proper 31 de gener, hi ha hagut tres aparadors oberts i la valoració està sent molt positiva. Per a aquest segon període, també hi ha la possibilitat d’aixecar les persianes de tres locals i el termini per presentar sol·licituds finalitza aquesta setmana. El 25 de gener, a les 10 h, a l’EINA, tindrà lloc el sorteig per assignar els aparadors sobre les sol·licituds rebudes perquè a partir de l’1 de febrer ja es puguin ocupar els espais d’exposició.

Hi havia la previsió de poder tenir dos aparadors més, però finalment no s’han pogut incorporar perquè els propietaris els han pogut llogar, la qual cosa és motiu de satisfacció perquè aquest és el principal objectiu de la campanya. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, ha explicat que “volem tenir el màxim de locals oberts al centre del Vendrell amb l’objectiu d’esdevenir un centre comercial d’àmbit regional”. I el regidor d’Emprenedoria, Ferran Trillas, ha dit que “hem de donar continuïtat a la façana comercial del nucli antic perquè amb locals oberts, nets i il·luminats és més agradable passejar-hi pels seus carrers”.

Un cop fet el sorteig, se signaran els convenis corresponents per aixecar les persianes dels locals. En l’acord s’especifica que el propietari del local cedeix l’aparador i qui l’ocupa es fa càrrec del cost de la llum.

 En l’acord s’especifica que el propietari del local cedeix l’aparador i qui l’ocupa es fa càrrec del cost de la llum.

El proper període està previst per a la campanya d’estiu, entre el juny i el setembre. Els comerciants i emprenedors interessats s’han d’adreçar a l’Oficina del Pla de Barris, a l’EINA i a qualsevol de les associacions col·laboradores.

Aquest programa s’emmarca en la campanya “Aixequem persianes” de la xarxa de municipis amb Llei de Barris, en la qual hi participen 16 municipis i el Vendrell s’hi va incorporar el passat mes d’octubre.

  
Per a més informació:
Pla de Barris, tel. 977 10 94 94 - L’EINA, tel. 900 33 88 33.



©2019 Ajuntament del Vendrell