12-01 rp nit xarxa02 webEl proper dijous 10 de desembre, a l'Hotel Le Méridein Ra, tindrà lloc "La Nit de la Xarxa" organitzada per la Xarxa Emprenedora del Vendrell.

Es tracta d'un acte destinat a l'estímul emprenedor i al reconeixement de la tasca realitzada per les empreses del territori. El seu programa inclou una ponència, un lliurament de guardons a diferents empreses de la Xarxa Emprenedora i un sopar de gala com a cloenda de l'any.

El ponent, Antoni Caparrós, és un professional amb formació acadèmica multidisciplinària i amb àmplia experiència docent en gestió i investigació esportiva. Expert en alt rendiment esportiu. Doctor en activitat física i esport, compta amb amplis coneixements en l'àmbit de la societat de la informació i de la direcció i administració d'empreses. Preparador físic del primer equip de bàsquet del Futbol Club Barcelona entre els anys 2008 i 2014. Actualment, és el preparador físic de la selecció espanyola masculina absoluta de bàsquet. A més, en aquests moments, és l'entrenador personal d'esportistes d'elit com Ricky Rubio, Marc Gasol o Alba Torrens.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell