11-29 tall n340 Arboç05 webEl diumenge 29 de novembre, al migdia, va tenir lloc un tall de la N-340 en el seu pas per a l'Arboç, convocat pel Pacte del Berà, per reivindicar solucions al Ministeri de Foment per descongestionar aquesta carretera.

El tall es va desenvolupar en forma de manifestació, encapçalada pels representants polítics del Pacte de Berà, que va transcórrer entre les dues rotondes del tram de la N-340 que travessa el nucli de l'Arboç i que va comptar amb la participació de mig miler de persones,

L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, va manifestar que "es tracta d'un acte reivindicatiu per trobar solucions a la N-340 en un municipi que, a més, té el greuge del pas de la nacional per via urbana". Cal recordar que el Pacte de Berà demana la gratuïtat de l’autopista AP-7 entre Torredembarra i Vilafranca mentre no es faci l’autovia A-7, per tal de descongestionar la carretera N-340. I, pel que fa al traçat de l’A-7, la proposta més idònia és que se situï a l’entorn de l’AP-7 per no malmetre més el territori.

L'acte de protesta també va comptar amb representants de les Terres de l'Ebre que pateixen la mateixa problemàtica.



©2019 Ajuntament del Vendrell