11-23 Luar Na LubrewAquest proper dissabte 28 de novembre, a les 22 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), es podrà veure un dels grups musicals de referència internacional dins del camp de la música celta: els “Luar na Lubre”. Aquest grup gallec fa més d’un quart de segle que il·lumina part de la millor música celta.

La seva popularitat va créixer després de la seva col·laboració amb Mike Oldfield, però, en realitat, el grup ha anat cimentant al llarg dels anys una trajectòria tan sòlida com plena d'inspiració.

En aquesta ocasió, ens presenten Sons da lubre nas noites de luar, un recorregut musical que recull els sons més representatius dels seus 25 anys de carrera musical.

La formació està integrada per Paula Rey Torreiro (veu), Xan Cerqueiro (flautes), Xulio Varela (buzuki, trompa, tarranyola i pandereta), Patxi Bermúdez (bodhran, tambor i djembe), Bieito Romero (gaites, acordió diatònic i viola de roda), Eduardo Coma (violí), Pedro Valero (guitarres) i Xavier Ferreiro (percussions llatines i efectes).

 

Les entrades es poden adquirir a un preu de 17 euros, i 13 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 


Més informació:

Oriol Nicolàs Lluch
Tel. 977665684

 



©2019 Ajuntament del Vendrell