06-19 rp trail solidariwEl passat divendres 19 de juny es va fer la roda de premsa de presentació de la cursa Trail solidari La Bassa-Petits voladors a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell. Hi van assistir l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; Jaume Serra, organitzador, i Pere J. Callau, de Protecció Civil de l'Ajuntament del Vendrell.

El proper 27 de juny de 2015 tindrà lloc la primera edició d’aquesta cursa davant la granja La Bassa (Camí Vell de Sant Salvador). A les 9 h es donarà el tret de sortida de la cursa de 5.000 m i a les 9.45 h la de 10.000 m. Un cop entregats els trofeus de les categories adultes, s’iniciarà, a les 12 h, les categories infantils, començant els de 3-5 anys (200 m), després els de 6-9 anys (600 m) i, finalment, els de 10-14 anys (1.200 m).

El recorregut passarà per camins municipals de la vila del Vendrell i per camins particulars.  Per a les curses infantils i d'adults, la inscripció serà solidària i anirà a favor del refugi d'animals La Bassa (inscripció de 2 € per a les curses infantils i de 10 € per a les d'adults).

Així mateix, la cursa donarà el tret de sortida de la Labamufe, una jornada familiar on hi haurà tallers vegans, contacontes, concerts i altres activitats interessants que s’aniran desenvolupant durant tot el dissabte.

Per a més informació i inscripcions: http://run-la-bassa.webnode.cat/



©2019 Ajuntament del Vendrell