festa bicicleta webMés de 1.200 persones han pedalejat aquest cap de setmana amb motiu de la 73a edició de la Festa de la Bicicleta del Vendrell. L’acte va reunir associacions, entitats, grups escolars i tot tipus de persones que van gaudir amb la bicicleta pels carrers de la vila. D’altra banda, es van recaptar 588 euros amb la venda de butlletes solidàries que es destinaran a l’Associació Oncològica Crisàlide Baix Penedès. L’Associació Oncològica Crisàlide Baix Penedès és una entitat que, a través del voluntariat i de la solidaritat, té com a finalitat dur a terme activitats per ajudar les persones amb càncer i les seves famílies.

 

Els premis de la 73a Festa de la Bicicleta van ser els següents:

Guanyadors de carrosses d’escoles:

1r premi, dotat amb 400 euros, per a l'escola Pau Casals

2n premi, dotat amb 300 euros, per a l’escola Àngels Garriga

3r premi, dotat amb 250 euros, per a l'escola Marta Mata

Guanyadors de carrosses d’entitats:

1r premi, dotat amb 400 euros, per als Pastorets del Vendrell

Guanyadors al grup més nombrós:

Premi de 200 euros a l'escola Àngel Guimerà, amb 208 participants

Grup més original:

Premi de 250 euros al grup de l’escola bressol El Puig, sota el títol “Lleons”


121
ciclistes a la 8a Pedalada Nocturna

Dissabte a la nit, 121 ciclistes van participar en la 8a Pedalada Nocturna pel terme municipal, organitzada com a acte previ a la festa grossa. El mateix dissabte, a l’aparcament de l’avinguda del Camp d’Esports, es va acollir la quarta mostra “Tot sobre rodes”, juntament amb la Fira d’Entitats Esportives. De les activitats relacionades amb el món de la bicicleta, cal destacar l’exhibició de biketrial a càrrec d’Àngel Batlle, campió del món, i la prova de resistència BTT 3 hores.


Des de l’organització de la Festa de la Bicicleta es vol agrair especialment la seva participació desinteressada a totes les persones que van col·laborar i prendre part activa en la celebració d’aquesta festa durant tot el cap de setmana.



©2019 Ajuntament del Vendrell