05-15 Parlem dart monica piera webEl proper dimecres 20 de maig, a les 18 h, a la Fundació Apel·les Fenosa, tindrà lloc la sessió de Parlem d’Art amb el títol “Les catedrals del vi: els cellers cooperatius. La Cooperativa Agrícola del Vendrell i l’arquitecte Cèsar Martinell”, a càrrec de l’arquitecte vendrellenc Roger Guitart. De l'edifici de la Cooperativa Agrícola del Vendrell cal destacar el celler subterrani, obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell, que té uns arcs d'obra vista que meravellen a tothom que els ha pogut veure.

El cicle es tancarà el dimarts 2 de juny, a les 18 h, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, amb una sessió titulada “L’art de l’òpera”, a càrrec de l’historiador i crític musical Roger Alier, també professor emèrit de la Universitat de Barcelona.

Parlem d’Art es va iniciar l’abril del 2011, amb l’objectiu de ser una trobada informal amb persones que estimen l’art i que se senten atretes per tot el que l’envolta. Aquestes sessions, que permeten gaudir d’uns moments especials per parlar d’art amb especialistes sobre el tema, han tingut una bona acollida amb una important assistència de públic.

Des de la Regidoria de Cultura es convida tothom a participar en les dues darreres sessions del Parlem d’Art 2015.

Per a més informació: Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84.



©2019 Ajuntament del Vendrell