05-11 apadrina timbal gralla webEls administradors de la Festa Major del Vendrell 2015 han presentat la campanya de suport “Apadrina una gralla i un timbal!”, una proposta innovadora a la vila que pretén recaptar fons per poder desenvolupar tots els actes que es realitzen durant la Festa Major.

Els administradors han explicat que «l’objectiu és que tots els ciutadans del Vendrell sentin com a pròpia la Festa Major i que, gràcies a ells i a la seva aportació, podrem continuar millorant aquesta festivitat». Els obsequis són dues agulles de pit: una representa una gralla feta de ceràmica i l’altra, un timbal, fet de paper artesanal i fusta. Aquests dos obsequis estan elaborats pels alumnes de la Fundació Santa Teresa, seguint l’objectiu de fer una Festa Major més participativa i més pròxima a tots els ciutadans. Els administradors de la Festa Major s'han mostrat molt satisfets del treball realitzat pels alumnes de la Fundació Santa Teresa i afirmen que «no és la primera vegada que col·laborem aquestes dues entitats, i cada vegada estem més contents i agraïts pels resultats que aconseguim alhora de treballar plegats».

D'altra banda, el nom dels padrins es publicaran al programa de la Festa Major 2015. El preu de l'apadrinament d'una gralla i un timbal és de 3 euros.

La venda es va iniciar a la Fira d’Entitats, que va tenir lloc el passat dissabte 9 de maig. A partir d’ara, tant la gralla com el timbal es podran adquirir a l’Àrea de Festes (Centre cívic L’Estació) i a l’envelat que muntaran els administradors de la Festa Major en actes festius que es vagin fent al municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell